Visitekaartje-drukwerkBriefpapier-drukwerkEnveloppe-drukwerkPresentatieOffertemap-drukwerk

 

Ringbandmappen laat u voordelig drukken bij Goldies Office in Eindhoven

Een ringbandmap is ideaal voor een professionele presentatie. De ringbandmappen van Goldies Office in Eindhoven behoren tot een van de voordeligste van Eindhoven e.o. Ringbandmappen zijn er in vele soorten en maten. Wij kunnen alle varianten voor u drukken zoals standaard ringbandmappen of een bijzondere uitvoering. Speciale uitvoeringen zijn wel maatwerk.

Uw ringbandmappen laten drukken vanaf 25 stuks.
Bij ons heeft u de keuze uit een veelvoud aan mogelijkheden in bedrukking en afwerking. Goldies Office in Eindhoven is de perfecte partner voor het verzorgen en drukken van uw ringbandmappen. Met onze geadvanceerde machines kunnen wij ringbandmappen drukken in kleine en grote oplages. 
Wij kunnen voor u ook ontwerpen!

Onze ringband varianten zijn 'ordners', ringband omplakt en ringband met magneetsluiting. 2- of 4-rings. Wij leveren al vanaf 10 stuks.

onzevoordelen

U kunt bij ons niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals tickets, overheidsformulieren-, contracten, bankafschriften, rekeningen, legitimatie e.d. Dit verstoort ons productieproces. Vraag vooraf even naar de mogelijkheden. T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.