Visitekaartje-drukwerkBriefpapier-drukwerkEnveloppe-drukwerkRollupbanner-XLprint

Uw brochure of magazine laat u ontwerpen bij Goldies Office in Eindhoven

Op de hoogte blijven van bedrijfsontwikkelingen, informatie of nieuws. Brochures of magazines zijn er in vele soorten en maten. Ze kunnen worden ingezet voor huis-aan-huis acties, op beurzen, voor productpromotie etc. Laat uw brochures of magazines ontwerpen door Goldies Office en ervaar het voordeel dat u heeft in combinatie met professioneel drukwerk! 

Met dit ontwerp pakket krijgt u een professioneel ontwerp A4 of A5 brochure of magazine van circa 8 pagina's dubbelzijdig klaar om te drukken.

Brochure of magazine:
Een professioneel ontwerp van een brochure of magazine
verzorgen wij voor slechts:                                                                                           

Button prijs 292,50

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.