Verjaardagskaartje-EindhovenGelegenheidskaartje-EindhovenGeboortekaart-EindhovenGelegenheidsboekje-Eindhoven

Wij zijn op zoek naar stagiaires:

Goldies Office in Eindhoven is als erkend leerbedrijf op zoek naar enthousiaste stagiaires. Leerlingen van grafische opleidingen zoals St Lucas te Eindhoven richting DTP, medewerker printmedia en medewerker signing bieden wij hiermee zelfs praktische kennis op hun opleiding.

Stageperiode augustus- februari 2018/2019.
Ben je veelzijdig en leergierig en wil je samenwerken met enthousiaste collega's. Dan is een stageperiode bij Goldies Office een perfecte aanvulling op je grafische opleiding. Kortom meedraaien in een veelzijdige energieke werkomgeving, waar we wel veel van je verwachten. Goldies Office werkt al jaren met stagiaires en is er trots op om elke periode weer vakkennis over te dragen.

Tijdens je stage ga je van alles leren op het terrein van;
- printen / drukwerk en afwerk-technieken,
- signing,
- lay-out en montages,

Kortom: voor een perfecte en veelzijdige stageperiode van circa 6 maanden ben je bij Goldies Office aan het juiste adres. Heb je interesse of vragen, neem dan snel contact met ons op.
info@goldiesoffice.nl / F. Coonen: 0651750098

Goldies Office: Ga voor goud.

DC-leerbedrijf-GOC     link-ecabo-erkend-leerbedrijf234x60-v2

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk onder de € 5,- zoals o.a. vouchers, NS- en vliegtickets, gemeente- en rekeningsafschriften, eenvoudige formuliertjes e.d. Vraag anders vooraf naar de mogelijkheden.
T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.