De ‘One Stop’ communicatieshop van Eindhoven e.o.

Goldies Office is de communicatie-oplosser van Eindhoven e.o. Of het nu gaat om het verzorgen van uw jubileumkaarten, flyers, folders, brochures, grootformaat posters in kleine of grote oplages. Goldies Office regelt al uw print en drukwerk. Ook zijn we specialisten in belettering / signing, realiseren we websites en webshops en kunnen we u ondersteunen bij lay-out/ontwerp.

Goldies Office is een veelzijdig bedrijf dat beschikt over de juiste vakmensen, apparatuur en materialen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in diverse branches. De medewerkers van Goldies Office in Eindhoven staan voor u klaar. Goldies Office is professioneel, voordelig, servicegericht en helpt u graag bij uw communicatie-oplossingen. Neem contact met ons op of kom langs in onze shop en ervaar onze complete service!

Klik hier voor direct een offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerteformulier in. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.