Goldies Office werkbeleid tijdens het Corona-virus

Goldies Office hanteert aangepaste openingstijden om de contactmomenten te verkleinen, maar werkt ‘achter de schermen’ gewoon door. U kunt bij ons met uw opdrachten terecht. Hiervoor hanteren wij devolgende mogelijkheden;

Goldies Office werkbeleid:
– openingstijden van ma. t/m za. 11.00-16.00 uur;
– de shop is gewoon open, maar met beperkt toegang. Beleid: 1,5 meter afstand;
– pin- en contante betaling mogelijk.

Wij kunnen uw opdrachten op 4 manieren verwerken:
1. In de shop / ophalen:
Afstemming prijs en levertijd. U haalt de order in overleg weer op en doet vooraf een ‘aanbetaling’;

2. In de shop / levering per post:
Afstemming prijs en levertijd. Levering per post / betaling vooraf d.m.v. een factuur; Na ontvangst betaling gaat uw order in productie en volgt de order per post!

3. Per mail / ophalen:
Afstemming prijs en levertijd. U haalt de order in overleg weer op en betaling bij levering;

4. Per mail / levering per post:
Afstemming prijs en levertijd. Levering per post / betaling vooraf d.m.v. een factuur. Na ontvangst betaling gaat uw order in productie en volgt de order per post!

Goldies Office is telefonisch te bereiken via; 040 293 00 56 of 06 51 75 00 98. Offertes met levertijden worden waarmogelijk binnen 15 minuten per mail aangereikt.

We kunnen er niet omheen: het Coronavirus. Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen van de Overheid en/of RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij zijn dan ook gewoon open en houden de communicatielijnen met de klant open. Voorshands kunnen we niet meer doen dan dit en we beschouwen onze werkplekken vooralsnog niet als een omgeving met direct gevaar voor besmetting. Onze medewerkers hebben dan ook hetvolgende advies: Mijd in zowel je werk- als thuisomgeving zoveel als mogelijk fysiek contact, was/desinfecteer je handen regelmatig en hou afstand tot alle mogelijke bronnen van besmetting. Je kunt immers niet voorzichtig genoeg zijn. Houdt 1,5 meter afstand!

We wensen u alle gezondheid toe en hopen dat we gezamelijk door deze moeilijke tijd heenkomen. Zijn er vragen of opmerkingen dan horen wij dit graag.

Vacature | Stage