Laat uw logo ontwerpen bij Goldies Office in Eindhoven

Uw logo is vaak het eerste wat gezien wordt als herkenning van uw bedrijf. Die eerste indruk is dan ook van groot belang voor uw succes als ondernemer. Zorg dat uw logo opvalt en duidelijk ‘communiceert’. Goldies Office in Eindhoven weet als geen ander waar een goed logo ontwerp aan moet voldoen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s voor grote en kleine bedrijven. Betaalbaar, snel en professioneel. Kom snel langs bij ons in de shop!

U wilt uw logo door Goldies Office laten ontwerpen?
Wij hanteren 3 mogelijkheden voor een logo ontwerp.

1. Budget logo ontwerp
U heeft al goed nagedacht over uw eigen logo en zelfs al wat gedetailleerde schetsen gemaakt. Wij zijn in staat om uw schets om te zetten naar een professioneel logo. Met uw eigen schetsen als uitgangspunt. Een professioneel ontwerp van uw ‘Budget logo’ regelen wij voor slechts:

€195,00 Excl. BTW

2. Basic logo ontwerp
Is het idee al helder maar heeft u de vorm nog niet bepaald? Goldies Office in Eindhoven is in staat om met 1 logo ontwerp uw logo te realiseren. U geeft ons de juiste richting en wij voeren het uit! Een professioneel ontwerp van een ‘Basic logo’ verzorgen wij voor slechts:

€295,00 Excl. BTW

3. Professional logo ontwerp (TIP)
U wilt iets bijzonders! U zoekt een logo ontwerp met een eigen verhaal! Wij ontwerpen 3 professionele voorstellen van uw logo. In overleg wordt dan een keuze gemaakt en verder uitgewerkt. Wij stoppen pas met ontwerpen tot dat u 100% tevreden bent! Een ontwerp van een ‘Professional Logo’ voor slechts:

€495,00 Excl. BTW

De voordelen van Goldies Office:
✓  Professioneel en zeer voordelig.
✓  Levertijd  in overleg.
✓  Wij kunnen u prima adviseren en hebben voorbeelden liggen.
✓  Ontwerp en drukwerk via Goldies Office betekent extra voordeel.
✓  Werkzaamheden:
– Bespreking
– Ontwerp
– Presentatie
– Realisatie
✓  Wij gaan met u aan tafel om uw wensen te bespreken
en presenteren u een ontwerpvoorstel. Wij hanteren één
correctieronde waarop u verbeterpunten kunt aangeven.

Hier kunt u uw offerte aanvragen! Goldies Office in Eindhoven regelt ook uw copy, print of drukwerk. Kijk voor de mogelijkheden bij copy & print of drukwerk. U bent welkom in onze shop.