Goldies Office One Stop communicatie shop

Goldies Office is de communicatie-oplosser van Eindhoven e.o. Of het nu gaat om het verzorgen van uw jubileumkaarten, flyers, folders, brochures, grootformaat posters in kleine of grote oplages. Goldies Office regelt al uw print en drukwerk. Ook zijn we specialisten in belettering / signing, realiseren we websites en webshops kunnen we u ondersteunen bij lay-out/ontwerp. Veel produkten besteld u desnoods gewoon per email. Kortom: Goldies Office uw aanspreekpunt voor al uw communicatie-oplossingen!

Variërend van visitekaartje tot A0 print, van logo tot complete huisstijl en van website tot webshop. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in diverse branches. De medewerkers van Goldies Office in Eindhoven staan 6 dagen per week voor u klaar. Zelfs op zaterdag! Goldies Office is professioneel, voordelig, servicegericht en helpt u graag bij uw communicatie-oplossingen. Kom langs in onze shop en ervaar onze complete service!

Onze competenties zijn:
Print / Drukwerk, Belettering / Signing, Website / Webshop en Reclame.

Bezoek onze shop in Eindhoven

Goldies Office heeft een ruim assortiment aan communicatie-oplossingen op het gebied van Print, Drukwerk, Belettering, Signing, Website, Webshop en Ontwerp. Wij nodigen u dan ook uit om met uw communicatie vraagstukken bij ons langs te komen!

Goldies Office in Eindhoven is geen standaard reclameburo, maar juist laagdrempelig.  U maakt eenvoudig een afspraak, of loopt gewoon even binnen in onze shop. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van diverse communicatie-oplossingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor uw communicatie vraagstuk. Betaalbaar, professioneel en snel.

Wij bieden onze service aan particulieren, studenten, ZZP’ers en bedrijven aan. Kom langs in onze shop en ervaar hoe communicatie ook voor u kan werken! 

De voordelen van Goldies Office:
✓  Ruime ervaring en veelzijdig.
✓  Levering in overleg.
✓  Beste prijs/kwaliteitsgarantie.
✓  Wij kunnen u prima adviseren.
✓  Professioneel team van specialisten.
✓  Service gericht.