Al uw foto’s op diversen materialen? U regelt het met Goldies Office in Eindhoven!

Foto’s kunt u op verschillende manieren laten printen. Goldies Office kan uw foto printen op poster, canvas, dibond, plexiglas, hout of geborsteld aluminium. Wat uw gewenste materiaal of formaat ook is, de specialisten van Goldies Office voorzien al uw fotoproducten van hoogwaardige stijl en kwaliteit!

Foto op poster
Bij ons kunt u een prachtige full color glossy posters op elk formaat afdrukken. Een mooie foto van uw (klein)kinderen, prachtig vakantiekiekje of hoogwaardige kwaliteit foto op poster voor uw bedrijf. Met ons printer-systeem Canon pro 6000 krijgt u de beste kwaliteit.

Foto op canvas
Meer uit uw foto’s met waardevolle herinneringen halen? Dan is een foto op canvas de ideale manier. Goldies Office draagt zorg voor uw gefotografeerde kostbaarheden en levert u een prachtige foto op canvasdoek van de beste kwaliteit. Gespannen op een stevig houten frame met spielatten, inclusief gratis ophangset. Wij bezorgen u een waardevolle herinnering aan de wand van topkwaliteit waar u dagelijks van geniet! Een canvasdoek is alleen geschikt voor binnen.

Foto op Dibond
Dibond is een wit gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunststof kern van 3 mm dikte. Veel gebruikt voor foto- en reclamepanelen, gevelborden, wandbeplating en beurs- en stand-materiaal. Sterk en van hoogwaardige kwaliteit. Dus laat uw foto’s bij ons verzorgen tot een mooi moment aan de wand of voor geweldige en opvallende reclame. Geschikt voor binnen en buiten.

Foto op Plexiglas
Een prachtig resultaat met uw foto op plexiglas. Glashelder, duurzaam, met optimale kleurkracht en zeer gedetailleerde weergave. Het plexiglas heeft een dikte van 6 mm en is alleen geschikt voor binnen.

Foto op hout
Een foto op hout ‘liggende planken’ geeft een prachtig en organisch accent aan uw interieur. De unieke effecten van dit natuurproduct en de scherpte van de afdruk zullen u verbazen. Alleen geschikt voor binnen.

Foto op geborsteld aluminium
Een foto op geborsteld aluminium geeft een luxe uitstraling door het geborstelde effect. Geborsteld aluminium plaatmateriaal heeft een dikte van 3 mm en kunststof kern. De unieke effecten van dit product en de scherpte van de afdruk geven een ongekend hoogstaand en indrukwekkend effect aan uw foto. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Bent u benieuwd wat Goldies Office voor u en uw foto’s kan betekenen? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of kom eens langs in onze shop in Eindhoven voor diverse voorbeelden en meer informatie.

De voordelen van Goldies Office:
✓ Voor grotere oplages is drukwerk goedkoper.
✓ Goldies Office verzorgd kopiëren in zwart/wit en kleur.
✓ Spoedlevering binnen 24-uur mogelijk.
✓ Wij kunnen u prima adviseren.
✓ Enkel- of dubbelzijdig, wellicht gevouwen op formaat:
    – A6 / 148,5 x 105 mm.
– A5 / 148,5 x 210 mm.
– A4 / 210 x 297 mm.
– A3 / 297 x 420 mm.
– A3plus / 320 x 450 mm.

Hier kunt u uw offerte aanvragen!
Goldies Office in Eindhoven regelt ook uw ontwerp.
U bent welkom in onze shop.

Goldies Office: caring for your business