Uw XL poster mooi geregeld met Goldies Office in Eindhoven

Goldies Office helpt u aan al uw grootformaat posters. Waar nodig kan dit zelfs binnen 24 uur. Posters zijn er in vele soorten en maten van A2 t/m A0, B1 en B2 formaat. XL posters kunnen overal worden ingezet. Denk aan XL posters als signing voor roll-up banners, voor grote affiches of XL posters voor stoepborden. Goldies Office kan u helpen aan XL posters van elk formaat: van groot tot mega groot! Laat ze eventueel met tegendruk bedrukken of kies voor blueback voor een optimale zichtbaarheid in bijvoorbeeld abri’s.

Wij realiseren uw XL poster op hoogwaardig papier. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Omdat Goldies Office in Eindhoven over eigen productiemiddelen beschikt kunnen wij posters mogelijk binnen 24-uur realiseren en tegen zeer scherpe tarieven.

Bent u benieuwd wat Goldies Office voor u kan betekenen met kwalitatieve signing in de vorm van XL posters? Vraag naar de mogelijkheden of kom eens langs in onze shop voor diverse voorbeelden en meer informatie. Neem voor een volledig overzicht aan mogelijkheden aan XL posters eens een kijkje op www.goldiessigning.nl/promotie/posters/posters-xl/