Poster-drukwerkBouwtekening-XLprintPosterXL-XLprintRollupbanner-XLprint

Laat uw beurswand professioneel ontwerpen door Goldies Office in Eindhoven

Een beurswand met veel attentiewaarde trekt bezoekers. Beurswanden zijn gemakkelijk op te zetten presentatiemiddelen. Binnen enkele minuten heeft u een schitterende en professionele bedrijfspresentatie. De systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd uit de beste materialen. Nu alleen nog een opvallend design!

Laat uw beurswand door Goldies Office in Eindhoven ontwerpen. Wij weten als geen ander waar een bijzonder ontwerp aan moet voldoen! Met dit ontwerp pakket krijgt u een professioneel ontwerp. Kom langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden!

Beurswand:
Een professioneel ontwerp van een beurswand verzorgen wij
voor slechts:                                                                                           

Button prijs 112,50

 

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.