Onze vakmensen staan zowel in de store als via de webshop voor u klaar

Goldies Office is een veelzijdig bedrijf dat beschikt over de juiste vakmensen met kennis van zaken. Zowel in de ‘store’ als via onze webshop leveren wij Print / Drukwerk, Belettering / Signing en Reclame-oplossingen. Er is dan ook voldoende know-how in huis met ‘achter de schermen’ een team ter ondersteuning. Tel daarbij op onze webshop met maandelijkse aanvullingen, de ruime ervaring op de diversen disciplines en u begrijpt de complete service die wij kunnen bieden!

Veelzijdig:
Bestellen van producten zowel per webshop als in onze ‘store’.

Deskundig:

Gespecialiseerd in het vormgeven, realiseren en ‘vertalen’ van ideeen in prima communicatie oplossingen. Vakkennis, professionaliteit en budget bewaking daar ligt de uitdaging.

Betrouwbaar
Kwaliteitsproducten, professionaliteit en het strikt naleven van gemaakte afspraken zijn voor ons van groot belang en wij beschouwen ze als basis voor een langdurige zakenrelatie. Service.

Goede prijzen:
Onze prijzen liggen zeer gunstig in de markt. Uit vergelijking met collega bedrijven, kunnen wij stellen dat we in de combinatie met het lay-outen /  ontwerpen van uw items, inclusief productie gemiddeld 15% tot 20% onder hun prijzen liggen. Tel daarbij op onze flexibiliteit en veelzijdigheid als communicatie-oplossers en u begrijpt waarom.

Goldies Office: Ga voor goud