Op zoek naar een specialist voor al uw fotoproducten in Eindhoven?

Bent u op zoek naar een specialist in fotoproducten? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een foto op aluminium. Een aluminium foto wordt afgedrukt op geborsteld plaatmateriaal. Dit geeft de foto een luxe uitstraling door het geborstelde effect. Bij een foto op aluminium komt de samenstelling van de foto meer naar voren en ontstaat er een licht 3D effect. Dit geldt bij zowel kleurenfoto’s als zwart-witfoto’s. Wilt u meer weten over een aluminium foto, of wellicht één van de andere fotoproducten in het assortiment van Goldies Office? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Naast aluminium bieden wij ook foto op canvas, foto op hout of foto op dibond aan. Voor vragen omtrent deze fotoproducten kunt u ten alle tijden ook terecht in onze showroom in Eindhoven. Daar staan onze experts klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.

Ga voor een unieke foto op aluminium bij Goldies Office

Het is belangrijk om goed voor de dag te komen met een product dat een luxe uitstraling heeft. Als u een mooie foto gemaakt heeft is het prettig om deze te laten drukken en deze te bevestigen aan bijvoorbeeld de muur. Met de unieke dienstverlening van Goldies Office kunt u dit bewerkstelligen. Waarom zou u juist voor ons moeten kiezen? Er zijn immers tal van aanbieders in foto op aluminium. Het verschil zit hem in de 7 keiharde garanties van ons. Deze 7 garanties maken de keuze voor een allround drukwerkshop in het creatieve Eindhoven wel heel makkelijk. Zo hebben wij de beste prijs/kwaliteit verhouding van Eindhoven en omgeving. Daarnaast kunnen wij de producten snel leveren. In veel gevallen zijn zelfs spoedleveringen (24 uurs drukwerk) mogelijk. Bovendien bieden wij een snelle en complete service met gratis advies. Onze specialisten staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Weet u nog niet zeker of u een bestelling wilt plaatsen? Onderstaande 7 keiharde garanties kunnen ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt!

Met de unieke service van 24-uurs levering geniet u van een snelle levering binnen één etmaal. Daarnaast geniet u van extra scherpe prijzen bij een levertijd van 4 tot 6 werkdagen. Wilt u extra voordeel behalen? Combineer uw ontwerpopdracht met uw printwerk of drukwerk.

Door onze veelzijdigheid, expertises, jarenlange ervaring en geavanceerde machines kunnen wij u zeer van dienst zijn. Met drukwerk op gebied van visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders en posters zijn we zelfs in staat om te leveren binnen 24 uur!

Doordat onze specialisten passie hebben voor het vak en zich graag blijven ontwikkelen, wij in het bezit zijn van geavanceerde machines en we altijd zeer zorgvuldig en efficiënt te werk gaan, bieden wij van ontwerp tot het uiteindelijke resultaat communicatie uitingen van hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Goldies Office is graag allround en biedt graag communicatie oplossingen voor iedere ondernemer. We hebben dan ook begrip voor ieders situatie en bieden u daarom graag de extra service van gespreide betaling bij kosten boven de 250 euro. Indien u dit wenst maken wij hierover altijd heldere en gepaste afspraken zodat alle betrokken partijen weten waar ze aan toe zijn.

Een hartelijke ontvangst, deskundig advies en een unieke service op maat, dat is waar wij voor staan en wat ons onderscheidt van zowel de online drukwerkshops als alle andere fysieke copyshops uit de regio. Kom het gerust zelf eens ervaren in de shop van Goldies Office in Eindhoven!

Wist u al dat Goldies Office u naast super snel drukwerk ook van dienst kan zijn met andere oplossingen voor uw communicatie uitingen? Wij bieden u de beste kwaliteit in digital copy & print, drukwerk, XL print, maar ook in signing zoals roll up banners, posters (XL), vlaggen en foto’s op aluminium, diband, plexiglas en nog veel meer! Daarnaast kunt u altijd terecht voor copy & printdrukwerksigningontwerp of online oplossingen

Wilt u uitgebreid advies en tastbare inspiratie opdoen voor uw communicatie uitingen? Breng dan eens een bezoek aan Goldies Office in Eindhoven. Onze specialisten staan natuurlijk voor u klaar tijdens de kantooruren, maar voor wie het op dat moment ook erg druk heeft, zijn we er ook op zaterdag! Zeker zijn van voldoende tijd voor een persoonlijk advies? Bekijk al onze mogelijkheden al eens op onze website en neem eens contact op voor een afspraak!

Wat zijn de mogelijkheden rondom aluminium?

Er zijn veel verschillende toepassingen rondom aluminium. Dit is niet verwonderlijk gezien de eigenschappen van het materiaal. Een foto op geborsteld aluminium geeft een luxe uitstraling. Ideaal dus voor een zwart-witfoto. Met een kunststof kern van 3mm dikte is het geborsteld aluminium plaatmateriaal perfect voor iedere foto. De scherpte van de afdruk geeft een unieke draai aan uw foto. Het voordeel van aluminium is dat deze naast binnengebruik ook geschikt is voor buitengebruik. Zo kunt u dus ook in de tuin een foto op aluminium ophangen. Daarnaast heeft een foto op aluminium altijd fotografische kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat kleuren extra levendig worden en tevens bestand zijn tegen UV-licht. Hierdoor vervagen de kleuren bijvoorbeeld niet door de zon. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust eens binnen in onze allround drukwerkshop in Eindhoven, wij helpen u graag!

Hoe plaatst u een foto op aluminium?

Bij de vraag hoe u een aluminium foto plaatst is het van belang om te weten in welke ruimte de foto geplaatst gaat worden. Misschien plaatst u de foto graag in de woonkamer of juist in de hal. Wellicht wilt u de foto buiten plaatsen, ook dat is mogelijk. Let bij de bevestiging ook goed op de manier van bevestiging. Het is mogelijk om de foto op te hangen met plakstrips. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er niet in de muur geboord hoeft te worden. Wel is dit over een algemeen een minder sterk ophangsysteem. Daarom wordt ook de keuze gemaakt om te boren. De boorgaten maken het mogelijk om de foto stevig op te hangen. De ruimte tussen meerdere foto’s zal overal gelijk moeten zijn. Om dat voor elkaar te krijgen kunt u gebruik maken van afstandhoudertjes. Deze afstandhoudertjes zorgen ervoor dat de foto’s overal even ver uit elkaar liggen. Dat geeft een nette uitstraling. Meer vragen over het bevestigen van foto’s? Vraag het onze specialisten!

Kies voor de uitmuntende service van Goldies Office en neem vrijblijvend contact op

Profiteer van onze uitmuntende service! Met de 7 zekerheden bent u verzekerd van een unieke dienstverlening. De showroom in Eindhoven is zes dagen per week geopend. Toch liever online een bestelling plaatsen? Ook dat kan zeker! De scherpe prijzen gecombineerd met de snelle levertijden maken dat elke bestelling een voordelige is. Naast een foto op aluminium bieden wij ook foto’s op dibond, hout, canvas of plexiglas aan. Ook ander drukwerk is natuurlijk mogelijk bij ons als allround drukwerkshop. Flyers, posters, menukaarten, visitekaartjes, naamstickers, folders en meer zijn allen te bestellen bij ons. Komt u er online niet uit? Bezoek de gezellige showroom in Eindhoven en onze experts helpen u graag verder om aan al uw print- en drukwerk wensen te voldoen. Voor alle fotoproducten en meer bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op en laat u ontzorgen!