Wat is dibond? Vraag het aan de specialist voor al uw fotoproducten in Eindhoven

Wat is dibond en waar wordt het voor gebruikt? Dibond is een wit gecoated aluminium plaatmateriaal. Het materiaal beschikt over een kunststof kern van 3mm. Dit zorgt ervoor dat het een sterk en duurzaam materiaal is. Zeer geschikt voor foto’s dus. Het is zowel voor binnen als buitengebruik geschikt. U kunt dus altijd een plekje vinden voor uw foto op dibond. Goldies Office is uw partner in fotoproducten in Eindhoven. Ook bij grote oplages kunt u bij ons terecht. De showroom in Eindhoven illustreert direct wat de mogelijkheden zijn bij ons als full service drukwerkshop. Fotoproducten zijn daar een belangrijk onderdeel van. Naast een dibond foto, kunt u bij ons ook terecht voor foto op aluminium, foto op plexiglas, foto op canvas, foto op hout of een foto op geborsteld aluminium. Het voordeel van dibond is dat het een zeer sterk en robuust materiaal is, waardoor de foto lang mee zal gaan.

Wat zijn de voordelen van een foto op dibond?

Aan een dibond foto zitten meerdere voordelen. Deze voordelen verklaren waarom dibond een ongekend populaire soort materiaal is. Zo is één van de grote voordelen dat de foto scherp is met heldere kleuren. Deze kleuren worden verder versterkt door de glanzende toplaag. Ook zijn er verschillende indrukken mogelijk, afhankelijk van de invalshoek van het licht. Dit zorgt ervoor dat de foto anders is bij iedere kijkhoek. Daarnaast is een foto op dibond vaak ook buiten op te hangen. Ideaal voor wanneer u een foto wilt die bestand is tegen weersinvloeden. Het robuuste materiaal biedt hier uitkomst in. Tot slot is de spiegeling minimaal bij een dibond foto, zeker als deze vergeleken wordt met een foto op glas. Maak gebruik van de voordelen van dibond en geef uw foto’s een mooi plekje.

Met de unieke service van 24-uurs levering geniet u van een snelle levering binnen één etmaal. Daarnaast geniet u van extra scherpe prijzen bij een levertijd van 4 tot 6 werkdagen. Wilt u extra voordeel behalen? Combineer uw ontwerpopdracht met uw printwerk of drukwerk.

Door onze veelzijdigheid, expertises, jarenlange ervaring en geavanceerde machines kunnen wij u zeer van dienst zijn. Met drukwerk op gebied van visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders en posters zijn we zelfs in staat om te leveren binnen 24 uur!

Doordat onze specialisten passie hebben voor het vak en zich graag blijven ontwikkelen, wij in het bezit zijn van geavanceerde machines en we altijd zeer zorgvuldig en efficiënt te werk gaan, bieden wij van ontwerp tot het uiteindelijke resultaat communicatie uitingen van hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Goldies Office is graag allround en biedt graag communicatie oplossingen voor iedere ondernemer. We hebben dan ook begrip voor ieders situatie en bieden u daarom graag de extra service van gespreide betaling bij kosten boven de 250 euro. Indien u dit wenst maken wij hierover altijd heldere en gepaste afspraken zodat alle betrokken partijen weten waar ze aan toe zijn.

Een hartelijke ontvangst, deskundig advies en een unieke service op maat, dat is waar wij voor staan en wat ons onderscheidt van zowel de online drukwerkshops als alle andere fysieke copyshops uit de regio. Kom het gerust zelf eens ervaren in de shop van Goldies Office in Eindhoven!

Wist u al dat Goldies Office u naast super snel drukwerk ook van dienst kan zijn met andere oplossingen voor uw communicatie uitingen? Wij bieden u de beste kwaliteit in digital copy & print, drukwerk, XL print, maar ook in signing zoals roll up banners, posters (XL), vlaggen en foto’s op aluminium, diband, plexiglas en nog veel meer! Daarnaast kunt u altijd terecht voor copy & printdrukwerksigningontwerp of online oplossingen

Wilt u uitgebreid advies en tastbare inspiratie opdoen voor uw communicatie uitingen? Breng dan eens een bezoek aan Goldies Office in Eindhoven. Onze specialisten staan natuurlijk voor u klaar tijdens de kantooruren, maar voor wie het op dat moment ook erg druk heeft, zijn we er ook op zaterdag! Zeker zijn van voldoende tijd voor een persoonlijk advies? Bekijk al onze mogelijkheden al eens op onze website en neem eens contact op voor een afspraak!

Dibond: wat zijn de mogelijkheden?

Zoals eerder benoemd zijn er genoeg voordelen aan het gebruik van dibond. Maar wat zijn de mogelijkheden? Bij ons kunt u terecht voor al uw fotoproducten en dus zeker ook voor dibond. Het duurzame materiaal is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Een andere belangrijke factor bij de keuze voor dibond is het formaat waarin u de foto geleverd wilt hebben. Bij ons zijn de volgende formaten leverbaar:

  • 25×25 cm
  • 50×50 cm
  • 100×100 cm
  • 140×140 cm
  • 140×200 cm
  • 140×290 cm

Zoals u kunt zien zijn er genoeg formaten beschikbaar. De dikte van het dibond is altijd 3mm. Ga voor een mooi moment op uw muur en laat uw fotoproducten door ons verzorgen. Met onze persoonlijke aanpak kunnen wij korte levertijden garanderen zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.

Waar gaat u uw foto op dibond plaatsen?

Een foto op dibond kan op meerdere plekken in huis worden geplaatst. Voorbeelden hiervan zijn de hal, overloop of woonkamer. Om erachter te komen hoe dit precies werkt gaan wij u wat meer vertellen over boorgaten en de manieren om uw foto te plaatsen. Het ophangen van de foto’s kan op verschillende manieren gebeuren. Soms zijn er plakstrips bevestigd op de achterzijde waarmee de foto eenvoudig opgehangen kan worden. Andere foto’s moeten door middel van boorgaten opgehangen worden. Het komt daarnaast nogal eens voor dat er meer dan één foto wordt opgehangen. Om ervoor te zorgen dat de afstand tussen de foto’s gelijkt blijft is het verstandig om gebruik te maken van afstandhoudertjes. Deze kleine blokjes hout zorgen ervoor dat de afstand tussen de foto’s gelijk blijft. Heeft u meer vragen omtrent de bevestiging van een foto op dibond of andere fotoproducten? In de showroom in Eindhoven adviseren wij u graag!

Profiteer van de geweldige service van Goldies Office voor uw foto op dibond!

De geweldige service van ons als drukwerkshop zal u en uw onderneming ten goede komen. Niet alleen voor alle soorten fotoproducten kunt u bij ons terecht, ook druk- en printwerk maken onderdeel uit van onze dienstverlening. Voorbeelden van producten zijn flyers, naamstickers, folders, posters en visitekaartjes. Deze en ander drukwerk/printwerk worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Daarnaast bieden wij ook fotoproducten aan, zoals foto op dibond, foto op canvas of foto op plexiglas. Onze showroom in Eindhoven is zes dagen per week geopend (maanden t/m zaterdag). Onze specialisten voorzien u graag van advies over allerlei onderwerpen. Neem contact op via de website of kom gerust een langs. Ga voor de geweldige service van Goldies Office!