Foto op plexiglas nodig? Ga voor de specialist voor al uw fotoproducten!

Heeft u een foto op plexiglas nodig? Dat is niet verwonderlijk, gezien de kwaliteiten van dit materiaal. Maar wat is plexiglas precies? Een plexiglas foto is een foto met een glanzende en gladde uitstraling. Hierdoor wordt de foto helder weergegeven en is er ook meteen sprake van een diepte-effect. De zijkant van de foto is helder, waardoor er een luxe uitstraling gecreëerd wordt. Met onze service kunt u diverse soorten foto’s op plexiglas laten drukken. Wij zijn uw partner in fotoproducten in Eindhoven en helpen u graag met de keuze van het formaat. Er zijn meerdere formaten beschikbaar voor uw foto op plexiglas. Een van de grootste voordelen van het materiaal plexiglas is dat het over een algemeen een hoogwaardige uitstraling aan de foto geeft. Wilt u meer weten over de kwaliteiten van het materiaal? Loop zeker eens binnen in de showroom in Eindhoven, waar onze specialisten u van passend advies kunnen voorzien.

Waarom kiezen voor een foto op plexiglas van Goldies Office?

Heeft u een mooie foto gemaakt? Dan is het natuurlijk leuk om die foto te laten drukken en ergens op een mooi plekje neer te zetten. Dat kan met de fotoservice van Goldies Office! Met deze fotoservice wordt de foto op hoogwaardig plexiglas gedrukt. Het kernwoord hierin is kwaliteit. U wilt natuurlijk wel dat de foto er goed uitziet, vandaar dat u kunt vertrouwen op onze service. De dikte van een plexiglas foto is doorgaans wat forser dan bij andere fotoproducten. Naast de kwaliteit is het ook van belang dat de foto snel geleverd kan worden. Doorgaans hebben wij korte levertijden, waardoor u uw bestelling snel tegemoet kan zien. Daarnaast kenmerken wij onze service door de persoonlijke aanpak waarmee iedere bestelling met zorg gemaakt wordt. Heeft u vragen over plexiglas of een andere materiaalsoort? Wij helpen u graag en denken graag met u mee!

Met de unieke service van 24-uurs levering geniet u van een snelle levering binnen één etmaal. Daarnaast geniet u van extra scherpe prijzen bij een levertijd van 4 tot 6 werkdagen. Wilt u extra voordeel behalen? Combineer uw ontwerpopdracht met uw printwerk of drukwerk.

Door onze veelzijdigheid, expertises, jarenlange ervaring en geavanceerde machines kunnen wij u zeer van dienst zijn. Met drukwerk op gebied van visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders en posters zijn we zelfs in staat om te leveren binnen 24 uur!

Doordat onze specialisten passie hebben voor het vak en zich graag blijven ontwikkelen, wij in het bezit zijn van geavanceerde machines en we altijd zeer zorgvuldig en efficiënt te werk gaan, bieden wij van ontwerp tot het uiteindelijke resultaat communicatie uitingen van hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Goldies Office is graag allround en biedt graag communicatie oplossingen voor iedere ondernemer. We hebben dan ook begrip voor ieders situatie en bieden u daarom graag de extra service van gespreide betaling bij kosten boven de 250 euro. Indien u dit wenst maken wij hierover altijd heldere en gepaste afspraken zodat alle betrokken partijen weten waar ze aan toe zijn.

Een hartelijke ontvangst, deskundig advies en een unieke service op maat, dat is waar wij voor staan en wat ons onderscheidt van zowel de online drukwerkshops als alle andere fysieke copyshops uit de regio. Kom het gerust zelf eens ervaren in de shop van Goldies Office in Eindhoven!

Wist u al dat Goldies Office u naast super snel drukwerk ook van dienst kan zijn met andere oplossingen voor uw communicatie uitingen? Wij bieden u de beste kwaliteit in digital copy & print, drukwerk, XL print, maar ook in signing zoals roll up banners, posters (XL), vlaggen en foto’s op aluminium, diband, plexiglas en nog veel meer! Daarnaast kunt u altijd terecht voor copy & printdrukwerksigningontwerp of online oplossingen

Wilt u uitgebreid advies en tastbare inspiratie opdoen voor uw communicatie uitingen? Breng dan eens een bezoek aan Goldies Office in Eindhoven. Onze specialisten staan natuurlijk voor u klaar tijdens de kantooruren, maar voor wie het op dat moment ook erg druk heeft, zijn we er ook op zaterdag! Zeker zijn van voldoende tijd voor een persoonlijk advies? Bekijk al onze mogelijkheden al eens op onze website en neem eens contact op voor een afspraak!

Plexiglas: soorten en formaten

Plexiglas kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden en is beschikbaar in diverse soorten en maten. Bijvoorbeeld om foto’s in te bewaren. Wellicht zijn er meerdere foto’s die u graag een plekje wilt geven. Bij ons profiteert u dan van diverse voordelen zoals een korte levertijd en hoogwaardige kwaliteit plexiglas. Naast plexiglas zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Probeer eens een foto op hout, een foto op geborsteld aluminium, een foto op canvas of een foto op dibond. Een foto op plexiglas kan in diverse formaten afgedrukt worden door onze specialisten. De volgende formaten zijn leverbaar:

  • 25×25 cm
  • 50×50 cm
  • 100×100 cm
  • 150×150 cm
  • 150×200 cm
  • 150×290 cm

Waar gaat u uw foto op plexiglas plaatsen?

Een foto op plexiglas kan op meerdere ruimtes in huis geplaatst worden. Bijvoorbeeld in de woonkamer of wellicht in de hal. Het is dan wel zo fijn om te weten hoe dit in zijn werk gaat. Het is namelijk mogelijk om te boren in plexiglas. Het is belangrijk om rekening te houden met het soort plexiglas alvorens tot boren wordt overgegaan. Er zijn twee soorten plexiglas: gegoten en geëxtrudeerd plexiglas. Alleen bij gegoten plexiglas is het mogelijk om deze middels boorgaten te bevestigen. Daarnaast komt het ook voor dat u meerdere foto’s naast elkaar wilt ophangen. Dan is het natuurlijk wel fijn als de afstand tussen de foto’s gelijk is. Om dit te bereiken kunt u gebruik maken van afstandhoudertjes. Deze afstandhoudertjes zijn zeer handige toepassingen om ervoor te zorgen dat de afstand tussen de foto’s overal gelijk is. Dat ziet er wel zo netjes uit! Onze specialisten vertellen u graag meer over plexiglas foto’s en de manieren om deze op te hangen.

Kom langs in de showroom of neem contact op via de website!

Wij staan zes dagen per week voor u klaar in onze showroom in Eindhoven. Profiteer van de scherpe prijzen en unieke dienstverlening van Goldies Office. U kunt bijvoorbeeld uw foto op plexiglas bestellen, zowel online als in de showroom. Met de unieke dienstverlening kunt u gebruik maken van diverse voordelen. De scherpe prijzen, hoogwaardige kwaliteit en snelle service zijn hier voorbeelden van. Naast foto’s kunt u allerlei soorten druk- en printwerk bij ons bestellen. Denk hierbij aan flyers, naamstickers, folders, menukaarten, posters of visitekaartjes. In de full service drukwerkshop proberen wij aan al uw wensen omtrent print- en drukwerk te voldoen. Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord. Kom langs in de showroom of neem direct contact op via de website. Wij helpen u graag en vertellen u ook met plezier meer over de werkwijze. Ook voor andere fotoproducten kunt u bij ons terecht.