Goldies Office werkbeleid tijdens het Corona-virus

Goldies Office hanteert aangepaste openingstijden om de contactmomenten te verkleinen, maar werkt ‘achter de schermen’ gewoon door. U kunt bij ons met uw opdrachten terecht. Hiervoor hanteren wij de volgende mogelijkheden;

Goldies Office werkbeleid t/m 19 januari 2021:
– openingstijden van di t/m vr. 10.00-16.00 uur;
– de shop is gesloten, maar met beperkt toegang voor het ophalen van uw bestelling tussen 15.00-16.00u. Beleid: 1,5 meter afstand;
– pin- en contante betaling mogelijk. Liefst vooruit betalen / afrekenen;
– Met de feestdagen zijn wij gesloten van donderdag 24 december tot en met maandag 4 januari 2021.

Wij kunnen uw opdrachten op 2 manieren verwerken:
1. Correspondentie per mail / ophalen:
Afstemming prijs en levertijd. U haalt de order in overleg weer op en betaling vooruit of bij levering;

2. Correspondentie per mail / levering per post:
Afstemming prijs en levertijd. Levering per post / betaling vooraf. factuur ingesloten. Na ontvangst betaling gaat uw order in productie en volgt de order per post!

Goldies Office is telefonisch te bereiken van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00- 15.00 uur via; 040 293 00 56 of 06 51 75 00 98. Offertes met levertijden worden waar mogelijk binnen 15 minuten per mail teruggekoppeld.

We kunnen er niet omheen: het Coronavirus. Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen van de Overheid en/of RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij zijn dan ook gewoon werkzaam en houden de communicatielijnen met de klant open. Voorhands kunnen we niet meer doen dan dit en we beschouwen onze werkplekken vooralsnog niet als een omgeving met direct gevaar voor besmetting. Onze medewerkers hebben dan ook hetvolgende advies: Mijd in zowel je werk- als thuisomgeving zoveel als mogelijk fysiek contact, was/desinfecteer je handen regelmatig en hou afstand tot alle mogelijke bronnen van besmetting. Je kunt immers niet voorzichtig genoeg zijn. Houdt 1,5 meter afstand!

We wensen u alle gezondheid toe en hopen dat we gezamelijk door deze moeilijke tijd heenkomen. Zijn er vragen of opmerkingen dan horen wij dit graag.

Vacature | Stage