Val op met krachtige autobelettering!

Reclame maken terwijl je onderweg bent, eenvoudiger kan het haast niet. Zeker gezien ons drukke wegennet is autobelettering een zeer effectieve ‘branding’ manier om jouw boodschap over te brengen! Op zoek naar een manier om met weinig inspanningen je naamsbekendheid te vergroten? Goldies Office helpt je aan de juiste reclame op je auto, bestelbus of vrachtwagen voor jarenlange herkenning bij een groot publiek!

Laat je bedrijfsauto het werk doen!
Met autobelettering laat je het uiterlijk van je bedrijfswagen, het innerlijk van jouw diensten vertellen! ‘Wat was die leuke slogan laatst in de file ook weer?’ ‘Weet je nog dat busje met dat mooie logo, die kunnen ons vast helpen!’ De effectiviteit en kracht van autobelettering mag je absoluut niet onderschatten. Met een reclamecampagne op wielen laat je jouw bedrijf onder een breed publiek opvallen en haal je ongetwijfeld meer klanten binnen!

Ga voor een uniek en opvallend resultaat!
Auto, vrachtwagen of bus belettering? Voor elk formaat kunnen wij je in onze studio bijstaan in het ontwerpen van autoreclame op maat! Onze grafische helden zijn niet alleen gespecialiseerd in het vormgeven van autobelettering, maar kunnen je bedrijfswagen ook voorzien van een complete carwrapping! We bekijken en bespreken altijd gezamenlijk de mogelijkheden en maken ook van jouw auto een uniek en opvallend exemplaar, dat bovendien volledig aansluit op de identiteit van je bedrijf!

Bij Goldies Office is je auto in goede handen!
Goldies Office ontzorgt je graag volledig! We nemen dan ook het gehele traject van belettering voor onze rekening. Voor zowel het ontwerp als de montage en afwering van je autobelettering kun je dus bij ons terecht. Voor het plaatsen van al onze vormen van belettering werkt Goldies Office samen met vakbekwame en ervaren partners. Ook met autobelettering hebben wij ruime ervaring en onderhouden we al jarenlang relaties met professionals die weten hoe ze jouw bedrijfswagen moeten verzorgen!

Ga voor goud!
Kwaliteit en service staan bij ons in Eindhoven hoog in het vaandel. Dankzij onze ruime ervaring in autobelettering voor uiteenlopende opdrachtgevers, ben je bij Goldies Office zeker dat de reclame op jouw wagen gezien wordt! Bovendien hanteren we beste prijs / kwaliteitsgarantie en gaan we net zo lang door tot dat jij tevreden bent! Maak een afspraak, kom eens langs en bekijk al onze mogelijkheden op de website van Goldies Office!

Vacature | Stage